Thursday, February 18, 2010

naive observations.












Lately all I feel is naive. But I find comfort in the fact that I've been much worse. Just have a look at this amazing little book that I used to collect awesome thoughts in, such as "why does the ticket have to remind me I'm Adult and Single?", "can you get high from taking a shower?" or "my feet smell like a wet dog". Awesome.

6 comments:

Anonymous said...

haha åh! NOSTALGI! by the way, gissa vem som ska till glasgow över en helg? jag vet inte riktigt vad jag ska vänta mig förutom sunk sunk sunk. både du och anders tjatar om hur fult det är. men kanske bra, nu har jag taggarna utåt! (jag var apfull när jag bokade biljetterna..) ih.. ångest stina. eh.. kommer du till oslo soon my kittycat. I miss jO!
kram AC

Stina Johansson said...

stackare... Glasgow... ah, du är ju varnad nu i alla fall. Det är SUNK. men de har en stor schysst bio och Urban Outfitters. Det är alltid ett plus. Hinner inte komma till Oslo är jag rädd. Åker den 3:e. kommer du inte hem nåt innan? jag saknar dig med, missen!

Anonymous said...

AAAHHH! KAOS? Åker du till australien den 3? MARS? Seriöst? :S :'( Hur länge stannar du? Om det finns en chans att hinna spara ihop o hälsa på menar jag... hm.. typ till hösten... eller så..? ja, alltså jag o en tjejkompis åker ju dit för shoppingen... det var hon som bara "DET ÄR ASBRA SHOPPING" o jag var hooked. som sagt, lite full också.. :(
men åh, katastrof. vill ju träffa dig!

Stina Johansson said...

ta det lungan! jag har tänkt stanna ett år eftersom mitt visum räcker så länge, så du får gärna komma och hälsa på. det är faktiskt inte så dyrt att ta sig dit. åh, vore så kul om du ville komma! då kan vi surfa ihop! JA JA JA!

Anonymous said...

JAAAAAAA! vi har ju pratat om det i snart 10 år känns det som så det tycker jag absolut :) kan ju faktiskt spara lite pengar från jobbet... efter parisresan ska jag börja spara till australien :)

Stina Johansson said...

glasgow, paris.. och sen australien? damn, du vill resa mycket du! men absolut - go for it! sen kan du ju komma och jobba i australien med. är skitlätt att få visum och vad jag har förstått inte så svårt att få jobb heller. du borde verkligen få tummen ur och lära dig surfa nu, missen! do it! du och jag - surf on!